Team Kotikallio

Maastopyöräilyseura Taivassalossa

Team Kotikallio ry perustettiin vuonna 2012 innokkaiden saaristossa asuvien maastopyöräilijöiden toimesta. Seura on Suomen Pyöräilyunionin alainen jäsenseura, päälajinaan maastopyöräily. Sen tavoitteena on lisätä liikuntamahdollisuuksia ja levittää pyöräilyn harrastusta Varsinais-Suomen alueella lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa. 

Seura järjestää maastopyöräradallaan vuosittain mm. MTB Green Race -maastopyöräkilpailua, jonka lisäksi tarjoamme teknisen maastopyöräradan harjoittelureitiksi, pyöräilyyn liittyvää neuvontaa, nuorisoleirejä sekä yhteistreenejä. Erityisen tärkeää meille on tukea lasten ja nuorten liikkumista ulkona luonnossa ja maastopyöräily on erinomainen urheilumuoto siihen.

Seuramme osallistuu maastopyöräilyn suomenmestaruus-, XCO Suomi Cup - ja XCM Suomen Marathon Cup -kilpailuihin. Olemme myös aktiivisesti mukana eri maastopyöräilytapahtumissa, kuten MTB Tahko, MTB Merida Finlandia jne.

Seurassamme on mukana sekä kilpailijoita että harrastelijoita, kaikilla yhteinen hinku raikkaaseen metsään hikikarpalot seuranaan.

Tervetuloa seuraamme ja toimintaan mukaan!